Vectormetoden

Vi på Vector Traffic Academy kombinerar erfarenheter från trafikskolebranschen med kognitionsvetenskap, inlärningspsykologi och spelifiering. Genom detta har vi utvecklat ett toppmodernt digitalt läromedel, övningar i körsimulatorer och gruppkörning i bil för att säkerställa en utbildning som är effektivare, roligare och mer hållbar – både för elever, trafiklärare och miljön.

Vårt läromedel ger eleverna och lärarna direkt feedback på elevernas prestationer, tydliggör kunskapsmålen och är anpassningsbart efter elevernas förutsättningar. I vårt nya lärocentrum kan eleverna öva i fullt utrustade simulator, direkt coachade av trafiklärare på plats. 

Datan som eleverna alstrar används sedan för att förbättra våra modeller och göra nästa generation av läromedlet och simulatorn ännu bättre. Vectormetoden utvecklas därmed vidare hela tiden.

Vi återinvesterar inte bara i vår teknik utan även i vår personal. Vector Traffic Academy erbjuder några av de högsta trafiklärarlönerna i landet för att säkra att vårt lag är det bästa i landet. Vårt lärosystem avlastar lärarna från en del av arbetsbördan och gör att de kan fokusera på det absolut viktigaste: att göra dig till en trygg och säker trafikant.

wave-min.png

Hur fungerar det?

gaming-undraw-trnsp.png

Spelbaserat lärande

Vectormetoden utnyttjar den vetenskapligt bevisade kraften i spelbaserat lärande och spelifiering.

Genom en blandning av den senaste pedagogiska forskningen och den nyaste tekniken har vi skapat en undervisning som gör ditt lärande roligare, tryggare och effektivare än en gammaldags utbildning. Allt för att du ska få ditt körkort i tid, till ett fast pris.

Körkort med omsorg för miljön

Idag finns det inte någon anledning till att inte vara så miljövänlig som möjligt. Det är något vi på Vector Traffic Academy tror stenhårt på!

Genom Vectormetodens sätt att använda körsimulatorer, utbildning i grupp och använda så miljövänliga drivmedel som möjligt så minskar vårt utsläpp av växthusgaser med 90% jämfört med en gammaldags utbildning.

car-in-nature-undraw-trnsp.png
community-undraw-trnsp.png

Olika förutsättningar, samma mål

Vi på Vector Traffic Academy anser att alla människor är lika mycket värda och  förtjänar samma chans. Vectormetodens flexibilitet gör att vi kan anpassa undervisningen utifrån dina förutsättningar – oavsett könstillhörighet, livsåskådning eller funktionsvariationer.

wave (1)-min.png

Hur gör jag?

Cyan01.png

Välj datum

Hitta ett datum bland kurserna som passar ditt schema.

cyan04.png

Börja träna

Nu börjar din utbildning på riktigt – följ bara utbildningen så sköter vi resten.

cyan02.png

Kontakta oss för bokning

Kontakta oss via hemsidan, telefon, email eller Facebook så bokar vi en plats åt dig, och ger dig vidare instruktioner.

cyan05.png

Gör proven

Gör teoriprovet och uppkörningen.

cyan03.png

Kom på Introduktionslektionen

Här går vi igenom kursupplägget och det slutgiltiga schemat för kursen. Här får du veta när Riskettan, Halkbanan, Teoriprov och Körprov genomförs.

cyan06.png

Njut av friheten av ditt nya körkort

Vi är glada att kunna hjälpa dig hit. Nu fortsätter din resa på egen hand.

Så här enkelt ska det vara att ta körkort!