top of page

Vectormetoden

Vi på Vector Traffic Academy kombinerar erfarenheter från trafikskolebranschen med kognitionsvetenskap, inlärningspsykologi och spelifiering. Genom detta har vi utvecklat ett toppmodernt digitalt läromedel, övningar i körsimulatorer och körning i bil för att säkerställa en utbildning som är effektivare, roligare och mer hållbar – både för elever, trafiklärare och miljön.

Vårt läromedel ger eleverna och lärarna direkt feedback på elevernas prestationer, tydliggör kunskapsmålen och är anpassningsbart efter elevernas förutsättningar. I vårt nya lärocentrum kan eleverna öva i fullt utrustade simulator, direkt coachade av trafiklärare på plats. 

Datan som eleverna alstrar används sedan för att förbättra våra modeller och göra nästa generation av läromedlet och simulatorn ännu bättre. Vectormetoden utvecklas därmed vidare hela tiden.

Det enda du behöver är ett giltigt körkortstillstånd!

wave-min.png

Vad använder vi?

Körsimulator

Att ta körkort med hjälp av en körsimulator är lite speciellt. Simulatorn har många styrkor och svagheter om man jämför med en traditionell körlektion i bilen med en trafiklärare.

Det bästa med simulatorn om man frågar de som börjar hos oss är att det är tryggt och säkert. Det stämmer!

 

Men det är faktiskt bättre än så! I verkligheten får det aldrig bli farligt och det innebär att vi alltid kommer se till att du som elev behöver utsätta dig för fara ute i trafiken. Nackdelen är att det kan ibland vara svårt att verkligen förstå hur farligt vissa saker är.

 

Där är simulatorn oslagbar - där kan du göra fel och låta det gå åt skogen. Sedan kan du tillsammans med din lärare utvärdera vad det var som hände och hur man undviker det i framtiden.

 

Det här gör dig till en bättre förare i slutändan!

 

PS: Sen är det ganska skönt att öva på start i backe där ingen tutar på dig eller ser om du får motorstopp.
 

Körlektioner

När du har bemästrat de grundläggande momenten i simulatorn så börjar vi sedan köra ute i en riktig bil och riktig trafik. Eftersom du redan testat en massa i simulatorn så kommer du nu även kunna öva mer effektivt i trafiken och slipper lyssna på långa genomgångar av oss lärare i bilen.

I början av din utbildning spenderar vi lite tid ute i bilen och i slutet är det nästan uteslutande körning ute i bilen. Det är på grund av att simulatorn gör störst skillnad tidigt i din utbildning och i slutet så ska vi lära oss saker som verkligheten är mer lämpad för.

Rätt verktyg för rätt utmaning!

Vår första övningsbil Volvo V90
20210204_103340.jpg
En korsning i Umeå

Samlad utbildning

Teorin - vad skulle en körkorkortsutbildning vara utan att sitta med näsan begravd i en bok utan möjlighet att testa det i en digital miljö eller verkligheten?

En Vectorutbildning skulle det vara! På Vector har vi vårt eget studiematerial som är så mycket mer än bara en teoriapp. Vi har anpassat både teorimaterialet och det praktiska materialet utefter hela körkortsutbildningen.

Nu slipper du sitta och lyssna på en trafiklärare 30 minuter ute i bilen eftersom du inte hade fått berättat för dig att du skulle träna på väjningsregler idag. Hos oss på Vector så ingår den teorin som obligatoriskt krav innan du väl börjar köra i verkliga miljöer - allt för att det ska bli tryggt, säkert och målinriktat.

Så att du blir den bästa föraren du kan bli och få ett välförtjänt körkort.

wave (1)-min.png

Hur gör jag?

Vi erbjuder hela körkortsutbildningen till ett fast pris för att vi vill kunna ha samma mål som du:
 

Att du blir en stå trygg och säker förare som möjligt på så kort tid som möjligt.

Vårt fasta pris är perfekt för dig som vill ha körkortet på så kort tid som möjligt och inte har särskilt mycket förkunskaper sedan tidigare. Du kanske har övningskört några gånger för några år sedan eller har bara testat växla några få gånger. Eller kört ganska mycket men tycker det fortfarande är lite läskigt att köra bil.

För dig som tränat mycket, kanske redan sedan du var 16 år, men ändå vill ha en målinriktad utbildning så erbjuder vi dig ändå detta! Vill du ha en grym utbildning till fast pris så boka vår Testlektion och efter den så kan du få en personlig offert på vad ditt körkort kommer kosta.

 • Körkortsgaranti

  24 900kr
  Körkort till fast pris
  Giltigt i 12 veckor
  • Alla körlektioner du behöver under 8 veckor
  • All teori du behöver
  • All simulator du behöver
  • Only in Swedish
  • Billån vid körprov ingår
  • Osäker om det är för dig? Kontakta oss!

Så här enkelt ska det vara att ta körkort!

bottom of page