top of page

Om oss

Visionen om en ny trafikskola

undraw_town_r6pc.png

Ända sedan 1907 har bilförare i Sverige behövt ta körkort för att få framföra bil. Sedan dess har mycket hänt. Datarevolutionen, smart teknik och automatiserade system har omstöpt samhället. Samtidigt sker trafikutbildningen oftast på samma sätt som den gjort i 50 år, med skolbok, hemkörning och många dyra körlektioner. Det vill vi ändra på.

Med hjälp av dagens teknik och kunskaper inhämtade från kognitionsvetenskap, inlärningspsykologi och datavetenskap har vi på Vector Traffic Academy som idé att göra körkortsutbildningen effektivare, roligare och mer hållbar. Dessutom har vi utvecklat Vectormetoden för att eliminera risker och osäkerhet för kunden så vi kan erbjuda ett fast pris och en körkortsgaranti. 

Välkommen till framtidens trafikskola.

wave-min.png
Viktor-blue-circle.png

Viktor Nyberg, CEO

Vi är ett litet startup-bolag med rötterna i Umeå Universitet och Uminova Innovations företagsinkubator. Med bakgrund i kognitionsvetenskap och socialpsykologi ser vi stora möjligheter att göra lärande både lättare och roligare. Häng på vår resa!

Oscar-blue-circle.png

Oscar Sedholm, CCO

Vårt uppdrag

Att revolutionera trafikskolebranschen i Sverige med toppmoderna lärosystem.

Vår vision

En framtid där kunden får ett fast pris för sin utbilding, känner sig trygg i att veta när den kommer att vara klar, och att utbildningen är både rolig och lärorik.

Våra värderingar

  • Innovation i möte med erfarenhet

  • Vetenskapsbaserat lärande

  • Hållbarhet, jämlikhet och jämställdhet

Teamet bakom Vector

bottom of page