vta-bg-centr reducerad storlek.png

Sveriges största trafikskola på Tiktok

FRAMTIDENS KÖRKORTSUTBILDNING

Vi på Vector ger dig en trygg och målinriktad körkortsutbildning. Vi erbjuder all som en vanlig körkortsutbildning erbjuder och mycket mer. Vi tror på en gedigen utbildning, inte bara att köra en lektion till.

 

Vi finns för dig när du ska börja övningsköra hemma och när du känner dig redo att ta körkortet.
 

Börja övningsköra

Vad roligt! Äntligen är det dags att börja övningsköra hemma - det du behöver är ett giltigt Körkortstillstånd och din handledare behöver ett Handledartillstånd för dig.

För att få ett handledartillstånd behöver både du som ska övningsköra och din handledare gå Introduktionsutbildningen - bättre känd som Handledarutbildningen.

Två månader,

sen är du klar

Vårt koncept är att genomföra en fullständig B-körkortsutbildning på två månader, där vi tar eleven från nybörjare till kompetent förare. För detta har vi utvecklat Sveriges första riktiga hybridutbildning, där vi växlar mellan att eleven kör i bil, kör i simulator och gör teori på en digital läroplattform.

Behöver du bara några lektioner? Boka direkt här på sidan.

undraw_navigator_a479.png

Din resa börjar nu

Ända sedan 1907 har bilförare i Sverige behövt ta körkort för att få framföra bil. Sedan dess har mycket hänt. Datarevolutionen, smart teknik och automatiserade system har omstöpt samhället. Samtidigt sker trafikutbildningen oftast på samma sätt som den gjort i 50 år, med skolbok, hemkörning och många dyra körlektioner. Det vill vi ändra på.

Med hjälp av dagens teknik och kunskaper inhämtade från kognitionsvetenskap, inlärningspsykologi och datavetenskap har vi på Vector Traffic Academy som idé att göra körkortsutbildningen tryggare, roligare och mer effektiv. 

Välkommen till framtidens trafikskola.

I hjärtat av Umeå

Vårt nya lärocentrum är beläget precis vid Rådhustorget i Umeå centrum. Centralare går det nästan inte att bli! Här har vi reception, simulatorhall, lärosal och ytor för att kunna i lugn och ro sitta ner och studera - eller ta en kopp kaffe och samtala.

Med över 200 kvadratmeter har vi gott om plats för att ta emot både elever och gäster, och samtidigt hålla avståndet. Välkommen att hälsa på!

Handledarkurser

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17

480 kr

Riskettan

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17

950 kr

Om oss

Vi är ett startup-bolag med rötterna i Umeå Universitet och Uminova Innovations företagsinkubator. Sedan januari 2021 har vi vårt första lärocenter i centrala Umeå, där vi utvecklar våra egna verktyg för att förbättra utbildningen för B-körkort.

Viktor-blue-circle.png

Viktor Nyberg, VD

VÅRT UPPDRAG

 

Att revolutionera trafikskolebranschen i Sverige med toppmoderna lärosystem.

VÅR VISION

 

Att kunden från dag ett vet vad det kommer kosta, när den kommer vara klar, och att utbildningen är både rolig och lärorik.

VÅRA VÄRDERINGAR

  • Innovation i möte med erfarenhet

  • Problembaserat lärande

  • Hållbarhet, jämlikhet och jämställdhet