top of page
Bil Simulator Körkort Körlektion

En smartare väg till ett säkrare körkort

Körlektioner för körkort i Volvo

Körkort till fast pris

Vector erbjuder en komplett körkortsutbildning till fast pris. I vår unika tjänst Körkortsgarantin inkluderas en komplett teoriutbildning via vår app, obegränsat antal traditionella körlektioner i bil, plus obegränsat antal i körlektioner i våra världsledande körsimulatorer.

Vector erbjuder dig så många lektioner du behöver för att bli en säker förare och klara körkortet. Vector erbjuder dig som övningskört privat ett individuellt fast pris på återstående utbildning till du får körkortet baserat på dina förkunskaper.

Ta körkort

tryggt och riskfritt

Vectors licensierade trafikskolelärare ger dig en trygg, säker och målinriktad körutbildning till fast pris. Vi vill att du ska känna dig helt trygg med både utbildningen och kostnaden. Till skillnad från andra körskolor erbjuder vi vår utbildning till helt fast pris, oavsett hur många lektioner du behöver under utbildningsperioden. 

 

För att ge dig den bästa och tryggaste utbildningen använder vi moderna bilar, komplett digitalt teorimaterial och körsimulatorer i utbildningen.

Kör hemma

och spar pengar

Att övningsköra privat hemma är ett mycket kostnadseffektivt sätt att träna sin körförmåga. För att få göra detta behöver du två saker:
 

  • Körkortstillstånd

  • Handledartillstånd

För att få handledartillstånd så måste både handledare och elev gå handledarutbildningen.

Handledarkurser

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17

480 kr

Riskettan

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17

950 kr

Om oss

På Vector arbetar licensierade trafiklärare som brinner för att leverera säker körskoleutbildning. Vi har sammanlagt 20 års erfarenhet som trafikskolelärare. Genom att kombinera erfarenhet med innovation är vår målsättning att erbjuda en bättre körutbildning till ett bättre pris för dig som kund.

Trygghet och säkerhet från första dagen är vårt signum. Du som kund ska från första dagen veta vad det utbildningen kommer kosta, när den kommer vara klar, och tycka att utbildningen är både rolig och lärorik.

För oss är det självklart att din körutbildning utgår från dina individuella behov. Lika självklart genomsyrar hållbarhet, jämlikhet och jämställdhet utbildningens alla delar.

 

Vectors utbildningscenter finns i centrala Umeå på Östra Rådhusgatan 6 (mellan SEB och Megazone). Här utbildar vi årligen hundratals körskoleelever med våra tre körskolebilar från Volvo, samt med sex körsimulatorer anpassad för svenska trafikutbildning i absoluta världsklass.

Viktor-blue-circle.png

Viktor Nyberg, VD

Vector är Sveriges största trafikskola på TikTok med 30 000 följare. Följ oss gärna så bjuder vi på erfarenheter och utbildningstips.

  • TikTok
IMG_0289_edited.jpg
Kontakta oss
bottom of page