mån 05 juli | Vector Traffic Academy

Kursstart Juli

Hoppa på vår juli-kurs och var färdig med B-körkortet i september!
Kursstart Juli

Tid & Plats

05 juli 07:00
Vector Traffic Academy, Östra Rådhusgatan 6, Umeå, Sverige

Om kursen

I utbildningen ingår alla körlektioner och simulatorlektioner du behöver, all teori genom vår teoriportal, riskutbildning 1-2 samt utlånande av bil till körprovet.

När du köper en plats på denna utbildning går du med på Vector Traffic Academys kundanvändarvillkor. Dessa villkor finns till för att kunna garantera din utbildningskvalitét, de anställdas arbetsmiljö och framtida elevers möjligheter att få samma möjlighet att lyckas som du får.

Villkoren inkluderar bland annat att du intygar att du har färdigt körkortstillstånd, att du kommer att komma i tid till lektioner, att du kommer följa lärares instruktioner och att du kommer att plugga den teori du anvisas varje vecka.

Om du har särskilda behov, exempelvis från neuropsykatrisk funktionsnedsättning, dyslexi, dyskalkyli eller dylikt, bör du meddela oss så att vi kan lägga upp din utbildningsplan utifrån detta. Särskilt om du har behov av förlängd provtid måste vi veta det i god tid före, annars kan vi inte hålla tidsramen på två månader.

Om du återkommande bryter mot våra kundanvändarvillkor kommer du tilldelas varningar. Vid tre varningar förlorar du din plats på utbildningen, med antingen begränsad eller förbrukad rätt till återbetalning. I sak är det hela enkelt: Du lovar att göra din del av jobbet, så lovar vi att göra vår del av jobbet - och tillsammans kan vi lyckas.

Läs våra fullständiga villkor, hur vi hanterar dina personuppgifter och vår COVID-19 policy här.

Bokningar
Pris
Antal
Totalt
  • Kursbiljett Juli
    23,000 kr
    23,000 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr

Dela kursen