Körkortsgarantin

Vi är nog enda trafikskolan i Sverige som erbjuder en körkortsgaranti. Det innebär att vi tar ett fast pris för hela utbildningen där allt ingår. Den här passar dig som verkligen har bestämt dig för att ta körkort och har möjlighet att verkligen göra det. Så länge du uppfyller din del och gör all teori i tid, kör alla övningar i simulatorn i tid och bokar körlektioner som vi säger - då löser vi resten.

Räkna med att du får lägga 4 timmar i veckan på skolan för detta och även tid hemma för att studera teorin. Om du misstänker att du kommer åka bort eller ta en paus på något sätt så måste du få detta godkänt av oss på skolan innan - annars gäller inte garantierna. Samma sak om du misstänker att du inte kan lägga de timmar som krävs på utbildningen. 

Vi tar in nya elever löpande - vi har inte fasta kursstarter eftersom vi vet att just du kan behöva börja och sluta ett visst datum. Så kontakta oss för att kontrollera när du vill börja och vara klar.

Kontakta oss via telefon, kontaktformuläret eller via chatten om du funderar något mer. 

Intensivutbildning

Vill du ta körkortet på kortast möjligast tid? Det kan vi fixa! 

Då funkar det så här - kontakta oss så du verkligen vet att vi har tid och sedan lägger vi tillsammans upp din utbildning under den tidshorisont du vill köra den under. Sedan bokar vi in alla lektioner, Riskettan, Risktvåan och proven på en och samma gång.

Hinner du träna så pass mycket att du är klar tills ditt provdatum - då är det dags! Om du inte är klar så flyttar vi dina datum för proven så att du är klar då det väl är dags.

 

Vi erbjuder däremot ingen garanti för Intensivutbildningen eftersom vi inte vet hur mycket tid du behöver för att köra alla lektioner i bilen och simulatorn.

Gammeldags körkortsutbildning

Har du kört en massa hemma och känner att du bara behöver några få lektioner?

Då kan bara köpa några vanliga körlektioner som vilken annan trafikskola som helst. Vi erbjuder även några olika paket med lite rabatt på lektioner och teori.

Om du vill göra hela utbildningen hos oss har vi samma krav som en gammeldags trafikskol:
 

  1.  Innan teoriprovet bokas ska Teorin vara godkänd

  2. Innan uppkörningen bokas ska all praktiskt körning vara godkänd

  3. Innan uppkörningen bokas ska även alla simulatorutmaningar vara godkända.

Punkt 3 är lite annorlunda mot en gammeldags körkortsutbildning - men det är faktiskt för din skull. I simulatorn kan du träna på 70% av utbildningen till 30% av priset. Det är ett mycket bra sätt att göra att ditt körkort blir mycket billigare!

Simulatorutbildning

Får du inte börja övningsköra ännu?

Har du långt kvar till att du fyller 18?

Då är vår dedikerade simulatorutbildning något för dig! I simulatorn finns det inte några begränsningar vad du får och inte får göra - fantastiskt för dig som vill förvåna dina föräldrar första gången du ska ut och övningsköra.

I Simulatorutbildningen så får du en användare i Skillsters simulator och samtidigt tillgång till Vectors speciella simulatorutmaningar som verkligen tar ditt lärande till nästa nivå.

Riskutbildning 1 

Vi har löpande tider för Riskutbildning del 1. Den så kallade riskettan är en obligatorisk utbildning på 180 minuter och som handlar om riskfyllt beteende i trafiken.

För att få gå riskettan så måste du ha betalt avgiften i tid och kunna uppvisa giltigt svenskt ID vid kursstarten.

Handledarutbildning

Vi har löpande tider för Introduktionsutbildning som den tekniskt sett heter. Den är 180 minuter + raster, så räkna med att den tar ungefär 3,5 timmar att genomföra.

För att få gå kursen så måste eleven vara minst vara 15 år och 9 månader.

Både Handledare och Elev måste gå utbildningen, men det behöver inte ske vid samma tillfälle.

Efter kursen registreras detta hos Transportstyrelsen och ni kan ansöka om handledarskap för att kunna övningsköra privat.

Digital Teoriutbildning

Vi har sett att det finns ett behov där ute för riktiga Teorilektioner - fast digitalt!

I vår digitala Teoriutbildning så ingår vårt teorimaterial på 230 sidor, digitalt, och ca 800 teorifrågor som är unikt anpassade för just att hjälpa dig i ditt lärande. Utöver detta så ingår 5 digitala teorilektioner där man kan få hjälp med svåra frågor eller djupare förklaringar på knepiga områden. Exempelvis släpvagnsvikter!